Vegan Sausage Ghosts

sausage ghost
sausage ghost

I have another very easy and quick Halloween snack idea for you - these cute little sausage ghosts are a funny way to treat your guests on Halloween! All you need is a sausage (vegan) and a puff pastry, some eyes for your ghosts and if you like some ketchup to top it up. For the eyes you can use so many different things, like pieces of black olives, black pepper, aniseeds, raisins or dried juniper berry (but you cannot really eat them, they just look super good). This is probably the easiest recipe ever and you can easily let the kids help you with the preparation.


I habe eine weitere Halloween Snack-Idee für euch und sie ist wirklich einfach zu machen! Diese herzigen kleinen Würstchen-Geister sind eine lustige Art um eure Gäste an Halloween zu begeistern. Du brauchst lediglich Würste (vegan), Blätterteig, Augen für die Geister und Ketchup, wenn du möchtest. Als Augen kannst du Verschiedenes verwenden, wie etwa schwarze Olivenstücke, schwarzer Pfeffer, Anis, Rosinen oder getrocknete Wacholderbeeren (die solltest du zwar nicht essen, dafür sehen sie einfach toll aus). Dies ist das wahrscheinlich einfachste Rezept überhaupt und du kannst Kinder super einbinden bei der Zubereitung.

sausage ghost

Ingredients:

1 package of puff pastry (vegan)

1-2 sausages (vegan)

sausage ghost
sausage ghost

Zutaten:

1 Packung Blätterteig (vegan)

1-2 Würste (vegan)

sausage ghost
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Cut out circles with about 5 cm diameter from the puff pastry. Cut the sausage in 1-2 cm thick slices. Now wrap the sausage into the puff pastry and seize the ending. Put some eyes on your ghosts an bake them in a preheated oven at 180 °C for about 10-15 min.


Steche Kreise mit ca 5 cm Durchmesser aus dem Blätterteig. Schneide die Würste in 1-2 cm dicke Scheiben. Packe nun jedes Stück Wurst in den Teig ein und drehe das Ende fest. Gib den Geistern noch Augen und backe sie dann in einem vorgeheizten Ofen bei 180 °C für 10-15 min.

sausage ghost
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By Natascha, October 24th 2018