Roasted Breakfast Muesli

We've got another delicious and healthy muesli for your perfect morning. This recipe is for everyone who does not like to eat chocolate in the morning already. This muesli is filled with all the healthy and wholesome ingredients that you need for a good start in the day.

Ingredients:

150g rolled oats

100g raisins

60g flaxseeds

50g sunflower seeds

50g ground almonds

40g Quinoa pops

4 tbsp coconut oil

5 tbsp agave syrup

 

Put all the ingredients except for the coconut oil and agave syrup in a bowl and mix it very well together. Now put it on a baking tray with baking paper. Then melt the coconut oil and heat the agave syrup. Pour both over your muesli and mix it together with your hands. It is important that the oil and the syrup are really good mixed into the muesli. At last put the muesli in a preheated oven for 15 min with
180 °C. Enjoy your roasted breakfast muesli with milk or yoghurt!

 


 

Heute gibt es ein weiteres gesundes Müsli für deinen perfekten Morgen! Es schmeckt einfach unglaublich gut und ist auch für Personen gedacht, die nicht schon in der Früh Schokolade essen wollen. Das Müsli enthält alle wertvollen und gesunden Zutaten, die du für einen guten Start in den Tag brauchst.

Zutaten:

150g Haferflocken

100g Rosinen

60g Leinsamen

50g Sonnenblumen Kerne

50g gemahlenen Mandeln

40g Quinoa Pops

4 EL Kokosöl

5 EL Agaven Dicksaft

 

Gib alle Zutaten außer dem Kokosöl und Agaven Dicksaft in eine Schüssel und vermische diese. Gib die vermischten Zutaten auf ein mit Backpapier ausgelegtes Backblech. Schmelze dann das Kokosöl, erhitze den Agaven Dicksaft und gieße diese über das Müsli auf dem Blech. Vermische alles sehr gut mit deinen Händen und backe dann das Müsli in einem vorgeheizten Backrohr bei
180 °C für 15 min. Genieße dein Roasted Frühstücksmüsli mit Milch oder Joghurt.

 

By Natascha, April 1st 2017

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