Delicious Raisin Buns

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You have to try these easy, vegan and healthy raisin buns! They are perfect for a good start in the morning or with a hot cup of tea or coffee in the afternoon. I also love to take them with me for a quick snack wherever I go 🙂


Du musst diese veganen und gesunden Rosinenbrötchen einfach ausprobieren! Sie sind perfekt geeignet für einen guten Start in den Morgen oder für den Nachmittagstee oder Kaffee. Ich nehme sie auch oft mit als Snack für zwischendurch 🙂

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Ingredients (for about 8 buns):

250g soybean curd

100g spelt flour (whole grain)

100g wheat flour (whole grain)

7 Tbsp soy milk

4 Tbsp agave syrup

2 Tbsp baking powder

80g raisins

shredded coconut for decoration (optional)

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Zutaten (für ca. 8 Brötchen):

250g Sojatopfen/Sojaquark

100g Weizen Vollkorn Mehl

100g Dinkel Vollkorn Mehl

7 EL Milch

4 EL Agaven Dicksaft

2 EL Backpulver

80g Rosinen

Kokosraspel zum Verzieren (optional)

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Put all the ingredients together into a bowl (except for the raisins) and knead it very well with your hands. Now put the raisins into your dough and knead them into it. Form little buns with your hands but make them a little wet so the dough won't stick on your hands. Spread a little bit of milk over your buns and if you like, then some shredded coconut on top of them too. Bake your buns in a preheated oven for about 35 min. with 180 °C. Ready - I hope you like these delicious raisin buns!


Gib alle Zutaten (außer die Rosinen) in eine Schüssel und knete sie gut durch. Füge dann die Rosinen hinzu und arbeite sie gut in deinen Teig ein. Forme dann kleine Brötchen mit deinen Händen (befeuchte deine Hände mit etwas Wasser damit der Teig nicht daran fest klebt) und bestreiche sie mit etwas Sojamilch. Wenn du willst, kannst du noch Kokosraspel auf die Brötchen streuen. Backe deine Rosinenbrötchen im vorgeheizten Ofen für ca. 35 min. bei 180 °C.

Fertig - Ich hoffe sie schmecken dir!

By Natascha, September 21st 2017

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