Chocolatey Overnight Oats

This breakfast recipe is really healthy and gives you the greatest energy boost in the morning. I really love this chocolatey overnight oats, because you get to eat chocolate in the morning without feeling guilty! How great is that? And you don't have to get up early to prepare your oats, because you already did that in the evening before. On top of that I can assure you that this recipe is really easy and quickly made. So let's start 🙂

Ingredients (for one pot):

4 tbsp rolled oats

4 tbsp flaked rice (you can also replace them with oats)

3 tbsp cocoa powder (unsweetened)

2 tbsp grounded almonds

1 hand full of raisins

1 tsp cacao nibs

1 pinch of cinnamon

8 tbsp yoghurt

200ml hot water

some fruits for serving if you want (like pineapple, mango, berries ...)

Take one pot or a bowl and put in the oats, flaked rice, cocoa powder, almonds, raisins, cacao nibs and cinnamon. Mix them together and then pour the hot water in your pot and stir very well. Let it cool for a bit and then stir in the yoghurt. Put a lid on top of the pot and put it in the fridge overnight. Take the overnight oats out in the morning and serve them with some fruits.

I hope you like it!


 

Dieses Frühstücksrezept ist sehr gesund und sorgt für einen gewaltigen Energiekick in der Früh! Ich bin ein großer Fan von den schokoladigen Overnight Oats, weil ich schon in der Früh Schokolade essen kann ohne danach ein schlechtes Gewissen haben zu müssen. Außerdem muss man nicht früh aufstehen um dieses Rezept zu kochen, denn das hat man bereits am Abend davor getan. Noch dazu sind diese Overnight Oats einfach und schnell zubereitet. Los geht's 🙂

Zutaten (für ein Gefäß/Schüssel):

4 EL Haferflocken

4 EL Reisflocken (kannst du auch mit Haferflocken ersetzen)

3 EL Kakaopulver (ohne Zucker)

2 EL gemahlene Mandeln

1 Hand voll Rosinen

1 Tl Kakao Nibs

1 Prise Zimt

8 EL Joghurt

200ml heißes Wasser

Obst zum Dekorieren (z.B. Ananas, Mango, Beeren ...)

Nimm eine Schüssel oder ein Gefäß und gib folgende Zutaten hinzu: Haferflocken, Reisflocken, Kakaopulver, Mandeln, Rosinen, Kakao Nibs und Zimt. Vermische alle Zutaten gut und gieße dann heißes Wasser darüber und rühre sehr gut um. Lass es ein wenig auskühlen und mische dann das Joghurt unter. Decke das Gefäß zu und stelle es über die Nacht in den Kühlschrank. Nimm es in der Früh aus dem Kühlschrank und serviere die Overnight Oats mit Früchten.

Ich hoffe es schmeckt dir!

 

By Natascha, January 12th 2017

 

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