Chocolate-Almond Easter Eggs

easter eggs

We have the perfect Easter pralines for you - beautifully decorated Easter Eggs! You can either use them as a gift for your loved ones or just eat them all by yourself for Easter. The almond-chocolate eggs look even more beautiful when you decorate them with different kinds of spring flowers (of course only eatable flowers!).


Wir haben die idealen Osterpralinen für dich - wunderschön dekorierte Ostereier. Du kannst sie als Geschenk verwenden oder einfach selbst zu Ostern essen. Die Mandel-Schoko Ostereier sehen noch viel besser aus wenn du sie mit Frühlingsblumen schmückst (natürlich nur mit essbaren Blumen).

easter eggs

Ingredients (for 14 pralines):

100g ground almonds

2 tbsp amaretto

5 tbsp water

1 tbsp agave syrup

3 drops almond flavoring

1 hand full of cranberries

150g semi-sweet chocolate couverture, vegan

daisy, dandelion, prim flower, violet flower, lemon balm, peppermint

easter eggs

Zutaten (für 14 Pralinen):

100g gemahlene Mandeln

2 EL Amaretto

5 EL Wasser

1 EL Agaven Dicksaft

3 Tropfen Mandelextrakt

1 Hand voll Cranberries

150g Zartbitter Kuvertüre, vegan

Gänseblümchen, Löwenzahn, Primel, Veilchen, Melisse, Pfefferminz

easter eggs

Mix together the almonds, amaretto, water, agave syrup and almond flavoring. Now cut the cranberries into little pieces and knead them into the mass. Then form little egg-shaped balls with your hands.

For the decoration melt the chocolate and dip the eggs in it. Decorate them with some spring flowers if you like, but only with eatable ones.


Vermische Mandeln, Amaretto, Wasser, Agaven Dicksaft und Mandelextrakt. Hacke die Cranberries in kleine Stückchen und knete sie in die Masse. Forme nun kleine eierförmige Kugeln mit deinen Händen. Für die Dekoration schmelze die Kuvertüre und tunke die Eier darin. Verziere sie dann mit den Frühlingsblumen wenn du möchtest.

 

easter eggs

By Natascha, March 28th 2017