Healthy Banana Bread

This banana bread recipe is really easy and for me I think best to eat when it's still warm. It is very important to use overripe bananas, because they give the recipe this sweet deliciousness. Of course if you want it to be a bit chocolatey you can stir in some chocolate chips. It's up to you ­čÖé

Ingredients:

180g wholegrain wheat flour

3 overripe bananas mashed

2 tbsp coconut blossom sugar (or agave syrup)

2 eggs

125 ml milk

1 tbsp baking powder

pinch of cinnamon

 

Stir everything together, except the flour until it's really good mixed. Then stir in the flour and put the dough in a greased square baking tin and bake the banana bread in the oven for 35 min. with 180┬░C.

Enjoy!

 


 

Dieses Bananenbrot Rezept ist sehr einfach und ich esse es am liebsten wenn es noch warm ist. Es ist wichtig, dass du sehr reife Bananen verwendest, denn die geben dem Rezept seine┬ánat├╝rliche S├╝├če. Wenn du es gerne schokoladig magst, dann kannst du ein paar Schokoladenst├╝ckchen in den Teig unterr├╝hren ­čśë

Zutaten:

180g Vollkornweizenmehl

3 überreife Bananen zerdrückt

2 EL Kokoksbl├╝tenzucker (oder Agaven Syrup)

2 Eier

125 ml Milch

1 EL Backpulver

Prise Zimt

 

Mische alle Zutaten sehr gut zusammen (das Mehl zum Schluss).

Gib den Teig in eine gefettete rechteckige Backform und backe das Bananenbrot im Ofen f├╝r 35 min. bei 180 ┬░C.

Fertig!

 

By Natascha, January 7th 2017

 

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banana bread3
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